Вітання з Днем дошкілля!

2015-09-27

/Files/images/вихователь.jpg

Шановні працівники дошкільних навчальних закладів!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом Днем дошкілля! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей.

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Ця професія вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Адже, від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця.
Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя!
Щира подяка всім працівникам дошкільного навчального закладу № 11 «Золотий ключик» за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю незмінною прихильністю. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань.

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi