Цивільний захист

2016-11-30

У ДНЗ № 11 «Золотий ключик» 21.11. по 25.11.2016 р. було проведено Тиждень знань о ОБЖ з метою формування у дітей необхідних навичок безпечної життєдіяльності. Адміністрацією та вихованцями було відпрацьовано план евакуації з приміщень всіх працівників і дітей при оголошенні надзвичайної ситуації (пожежі).

Медичні сестри Петренко В.В., Іваніцька Т.А., показали практичні дії при наданні першої медичної допомоги в разі отримання опіків.

Працівником з питань ЦЗ Сільченко Н.А. були проведені інструктажі з питань безпеки життєдіяльності з усіма учасниками навчально-виховного процесу.

Вихователі та вихованці обох груп організували виставку малюнків на тему: «Безпечна поведінка дітей та дорослих». Вихователі ефективно працювали над тим, щоб діти засвоїли правила безпеки життєдіяльності, переглядали тематичні мультфільми на мультимедійній дошці.

Усі ці заходи, проведені в ДНЗ, сприяли поліпшенню якості навчально-виховного процесу з питань формування в кожної дитини активної позиції щодо власної безпеки. Закріплено знання та вміння дій працівників установи з координації дій у НС.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi