Благодійний ярмарок

2018-01-12

/Files/images/2222.jpg

У цей непростий час, час випробовувань на нашій землі - немає таких людей, які б байдуже ставились до сьогоднішніх трагічних подій. Тисячі воїнів стали на захист нашої Вітчизни, а весь український народ, хто чим може, допомагає захисникам відновити мир на нашій землі.

Не стоїть осторонь цих подій і наш дошкільний заклад освіти №11 «Золотий ключик», в якому 11.01.2018 р. відбувся благочинний ярмарок на підтримку воїнів АТО, в якому взяли участь начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик, працівники та вихованці закладу разом з батьками.

Мами, бабусі та працівники закладу виготовили різноманітні солодощі, якими із задоволенням смакували дітлахи. А посмакувати було чим - від такої кількості смаколиків дух захоплювало: були тут і здобні кекси, і апетитні тістечка, і пузаті булочки, і вишукані тортики. Кухарі садочка пригощали усіх присутніх смачним узваром.

Крім збору коштів метою акції стало формування у дошкільників загальнолюдських цінностей, співчуття та переживання за долю людей, які готові віддати своє життя за наше мирне небо.

Найближчим часом виручені кошти будуть передані на потреби військовослужбовцям, які знаходяться в зоні АТО.

Будьте небайдужими до долі нашої Батьківщини!

Підтримаймо один одного у такий нелегкий для усіх українців час та молімося за долю нашої неньки України!

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi