• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання педагогічної ради «Реалізація програмових завдань освітньої лінії «Дитина в сенсорно - пізнавальному прострі.»

Засідання педагогічної ради «Реалізація програмових завдань освітньої лінії «Дитина в сенсорно - пізнавальному прострі.»

2021-05-25

На педагогічній раді розглядали наступні питання: Вихователь-методист розповіла про створення умов для логіко- математичного та сенсорного розвитку дітей в умовах ЗДО, практичний психолог зупинилася на собливостях розвитку мислення дітей передшкільного віку. Вихователі Кухарська Н.В. розкрила питання сенсорног та логіко-математичного розвитку дітей шляхом використання дидактичних ігор, а Дудка В.В. поділилася досвідом роботи з батьками з питання формування сенсорно-пізнавальної та математичної компетенції дітей раннього та перед шкільного віку.

Педагогічний колектив прийняв рішення про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладу.

Вихователь-методист дала оцінку стану реалізації завдань освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» в ЗДО

Педагоги ознайомились з планом роботи дошкільного навчального закладу на оздоровчий період.

Кiлькiсть переглядiв: 14

Коментарi