День художника

2023-10-09

Щороку на другу неділю жовтня, припадає Всеукраїнський День художника. У нашому садочку чимало творчих дітей, які творять прекрасне за допомогою такого набору інструментів як пензлик, фарби й папір.

"Художник — це надлюдина, яка може зупинити мить. І перетворити її у вічність, зафіксувавши цю невеличку миттєвість на довгі роки". Тому всіх майстрів пензля вітаємо з Днем художника! Нехай яскраві фарби передають гарний настрій, відтворюють цікаві події, залишаючи у спадок нащадкам усе найкраще, побачене Вами. Миру, добра, творчого натхнення, нових неповторних ідей. Нехай і надалі наша земля повниться талантами!

А сьогодні у Білоцерківському ЗДО №11 «Дивограй» в групі №9 «Яблучко» святкували День художника і малюки не тільки побували на екскурсії до картинної галереї, грали в різні ігри, вчили вірш, розмовляли про професію художника, а й самі були художниками. Діти створювали композицію «Осінній килим» не на звичайному папері, не на полотні, а на оргсклі. Дошкільнята відчули незабутні враження, отримали нові навички та надихнулися своєю роботою.

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi