День Соборності України

2024-01-22

Ми всі - одна сім’я,

Єдина ми родина,

Мільйони різних "Я",

А разом - Україна!

22 січня ми святкуємо День Соборності України - день, що символізує нашу єдність. Нехай кожен з нас збереже силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній родині буде мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Віримо в майбутнє рідної країни!

Сьогодні вихованці Білоцерківського ЗДО №11 «Дивограй» логопедичної групи №9 «Яблучко» розширили свої знання про свято Соборності України, про обереги, про свою державу. Вихователі в доступній формі продовжували знайомити дітей з державними символами України (Герб, Прапор, Гімн), символічним значенням кольорів прапора та українського віночка. Завдання педагогів полягало у тому, щоб прищепити вихованцям почуття гордості за свою Україну, за свій народ, свою мову. Виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики. Викликати інтерес до вивчення історії України.

Вихованці і вихователі Білоцерківського ЗДО №11 «Дивограй» щиро бажають всім українцям завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi