• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь ЗДО №11 «Дивограй» у Національному проєкті «Цікава Фізкультура – 2.0 Перезавантаження»

Участь ЗДО №11 «Дивограй» у Національному проєкті «Цікава Фізкультура – 2.0 Перезавантаження»

2024-02-16

На виконання «Концепції розвитку щоденного спорту в закладах освіти» Українська федерація «Спорт заради розвитку» розпочала реалізацію Національного проєкту «Цікава Фізкультура – 2.0 Перезавантаження», який спрямований на демонстрацію, практичне впровадження та

застосування модифікаційного інвентарю, тілесної терапії, тренінгових і кінезіологічних вправ, оздоровчих технологій, розвитку рухової компетентності з метою мотивації дітей до свідомого ставлення до свого здоров’я, релаксації, виховання в дусі взаєморозуміння, комунікації, емпатії.

Відкриття проєкту відбулося на День Єднання 16 лютого в онлайн
режимі наживо на платформі YouTube каналі «Спорт заради розвитку». До цього офіційного свята разом з усіма запрошеними освітніми закладами доєднався і Білоцерківський ЗДО №11 «Дивограй». Педагоги закладу підготували необхідний інвентар та під'єднатися до відкритого онлайн уроку фізичної культури наживо на платформі Zoom прямо зі спортивної зали та разом зі своїми вихованцями старшого дошкільного віку й усіма учасниками проєкту спільно виконали вправу «Єднання нації», Гімн України, Всеукраїнську руханку «Just Dance», пісню «Ой у лузі червона калина» за сценарієм проведення заходу. Також провели активності дітей в трьох локаціях, оснащених власним інвентарем.

Формуватимемо разом свідомих та здорових дітей, які є запорукою світлого й успішного майбутнього України!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi